Arsip Bulanan: April 2017

Cara ngobatan batu empedu

Cara ngobatan batu empedu – Keur saréat batu empedu bisa dipaké kalawan Batu empedu Obat di apoték jeung Cara alam ngagunakeun bahan tradisional anu gampang pikeun ménta. Aman tur haratis ti efek samping. Cara ngobatan batu empedu Bili mangrupakeun cairan … Lanjutkan membaca

Ditulis pada kesehatan | Tinggalkan komentar

Penyebab ayana bisul

Penyebab ayana bisul – anjeun terang yen bisul salah karusuhan kulit yuswa lumangsung. Biasana nabrak beureum nu mindeng ngabalukarkeun efek tina itching tur nyeri dina waktos anu sareng lalaki badag. Penyebab ayana bisul Ku kituna teu heran bisul ngajadikeun annoyance … Lanjutkan membaca

Ditulis pada kesehatan | Tinggalkan komentar

Macam macam penyebab asam lambung tinggi

Macam macam penyebab asam lambung tinggi – Melewati gas, meski berpotensi canggung, umumnya normal dan bukan menjadi perhatian. Asam lambung, bagaimanapun, tidak hanya menjadi tidak nyaman, tapi bisa menyebabkan komplikasi kesehatan jika tidak diobati. Macam macam penyebab asam lambung tinggi … Lanjutkan membaca

Ditulis pada kesehatan | Tinggalkan komentar

Kunaon luka hésé cageur

Kunaon luka hésé cageur ? Kunaon lukaa hésé cageur?, Nalika dah leuwih sabulan, anjeun terang, biasana ga dugi sabulan lamun aya bisa lukaa cageur sorangan “, tanya sabar lamun datang miara klinik lukaa di Depok. Kunaon luka hésé cageur Memang … Lanjutkan membaca

Ditulis pada kesehatan | Tinggalkan komentar

Cara mencegah gula darah naik

Cara mencegah gula darah naik – Penyakit hiperglikemia atau nama lain dari penyakit gula darah tinggi adalah suatu kondisi dimana jumlah glukosa di dalam plasma darah yg berlebihan. Gula darah yg terkandung di dalam darah pada umumnya mencapai lebih tinggi … Lanjutkan membaca

Ditulis pada kesehatan | Tinggalkan komentar